Dakpanelen

Koblox levert dakpanelen in verschillende diktes en profileringen. Metalen dakplaten met een geïsoleerde kern zijn een perfecte oplossing voor het dak van uw schuur, bedrijfshal of woonhuis.

Moet uw dak voldoen aan de brandeis van het bouwbesluit? Bijna al de sandwichpanelen voor op het dak worden geleverd in brandklasse B-S2-D0.

Configureer Bekijk onze dakpanelen
Populair
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Vanaf 29.60 excl. BTW
Vanaf 32.20 excl. BTW

Het verschil tussen een normaal sandwichpaneel, en de EKO-variant is simpel. De onderzijde van de geïsoleerde sandwichpanelen is van staal.  De onderkant van de EKO-variant is aluminium folie. Dit is witte folie, voorzien van stucco.

Onze sandwichpanelen voor daken zijn leverbaar in kerndiktes vanaf 30 mm tot 150 mm. Kies het gewenste type profilering (trapezium of golf), bepaal de kleur van uw project en geniet van een 

Dakpanelen

Geïsoleerde dakpanelen zijn de ideale oplossing voor een hellend dak. Onze producten worden veelvuldig toegepast in de totale breedte van de bouwkolom. Aangezien het mogelijk is om met geïsoleerde dakpanelen heel eenvoudig en snel een gebouw wind- en waterdicht maakt is dit een veelgekozen oplossing. Deze producten worden gebruikt in verschillende sectoren, waaronder de agrarische sector (het bouwen van loodsen, stallen en bewaarplaatsen), de utiliteitsbouw en de woningbouw (distributiecentra, bedrijfshallen, kantoorgebouwen en (loft)woningen).

Verschillende profielen

Onze dakpanelen zijn in verschillende profielen en diktes verkrijgbaar. Het golfpaneel zorgt voor een strakke, golvende look. Daarnaast hebben wij twee trapezium opties, de driekroon en de vijfkroon. De vijfkroon is een echte blikvanger voor een symetrisch, strak en robuust resultaat. De driekroon behaalt isolatiewaarden die het bouwbesluit overtreffen, en is snel en gemakkelijk te monteren.

De diktes van deze dakplaten variëren van 30mm tot 150mm.

Kleuren en coatings dakpanelen

HPS en Prisma
Wij maken standaard gebruik van hoogwaardige coatings om zo een extra lange levensduur van onze dakpanelen te kunnen garanderen. Hiervoor kunt u bij ons kiezen Colorcoat HPS 200 Ultra of Colorcoat Prisma. Gemaakt door Tata Steel.

Bekijk hier de kleurenkaart van Colorcoat HPS 200 Ultra 
Bekijk hier de kleurenkaart van Colorcoat Prisma

Colorcoat en Confidex Garantie
De Confidex garantie is de beste garantie voor coatings op profielplaten en sandwichpanelen. Het overtreft de eisen omtrent kleurbehoud en corrosieweerstand. Deze garantie kan oplopen tot maar liefst 40 jaar! Gun uzelf prachtige kleuren en een jarenlange garantie. Bij ons kunt binnen 3 maanden na oplevering dit garantiecertificaat opvragen.

Goedkope alternatieven

Niet voor iedereen is deze coating van belang. Om ook in situaties te kunnen voorzien waar prijs belangrijk is kunnen wij als alternatief een polyester coating aanbieden. Op die manier kunnen wij prijstechnisch ook hele voordelige dakpanelen aanbieden.

 

Telefonisch advies Budget opties

Montage

Wij kunnen meedenken met de montage. Lang niet iedereen weet hoe een geïsoleerd sandwichpaneel gemonteerd dient te worden. Interesse? Neem contact op met een van onze partners!

Op maat laten zagen

Laat het sandwichpaneel op maat zagen door onze zagerij!

Montagepartners

Een ruim netwerk aan montagepartners om zo het project in zijn geheel te kunnen ontzorgen.

Montagetips

Zelf monteren, maar tips nodig? Onze verkopers vinden het leuk om hierin mee te denken en u van tips te voorzien. Vraag gerust door bij een van onze verkopers.

Configurator

Kunnen wij wat voor u betekenen? Laat hieronder vrijblijvend wat informatie achter, dan denken we met u mee!  Dak configuratie:

  Wand configuratie:

  Aangepaste configuratie:


  Uw gegevens

  Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

   

  *vereiste velden