Dakpanpanelen

Ons dakpanpaneel is een superalternatief wanneer je voor een duurzaam alternatief wil gaan voor de traditionele dakpan. Het voordeel is dat je met deze plaat de uitstraling van een traditioneel pannendak behoudt, geïsoleerd sandwichpaneel hebt.

Al een geïsoleerd dak en toch op zoek naar een dakpanplaat? Bekijk onze enkelstaal dakpanplaat als alternatief!

Configureer Dakpanpaneel Isomodus

Koblox levert dakpanpanelen in verschillende diktes, profileringen en kwaliteitsklassen. Dakpanpanelen zijn geïsoleerde sandwichpanelen, waarbij de stalen bovenplaat geprofileerd is in de vorm van dakpannen, en de onderplaat bestaat uit een witte staalplaat.

Duurzaam pannendak

Ons duurzame pannendak is een geschikt product door de lange levensduur van het product. Daarnaast blijft de warmte binnen. Dit paneel is relatief eenvoudig te monteren, maar wij adviseren wel indien u het zelf gaat monteren even naar de montagetips te kijken op onze website of contact op te nemen met één van onze specialisten.

Technische specificaties

 • Werkende breedte paneel: 1000mm
 • Panlengte: 350mm
 • Panbreedte: 200mm
 • Isolatiedikte: 40mm of 60mm

Waarom dakpanpanelen?

Wat zijn de voordelen van dakpanpanelen?

Snelle montage. Duurzame oplossing. Onderhoudsvrij resultaat.

In welke kleur kan ik dakpanpanelen kopen?

De dakpanpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende coatings, maar veelgebruikt zijn terracotta, zwart en antraciet.

Zijn er ook goedkopere alternatieven?

Het is ook mogelijk om eerst een geïsoleerd wandpaneel te monteren, met daaroverheen panlatten en enkelstalen dakpanplaten. Dit is arbeidsintensiever, maar heeft hetzelfde eindresultaat en is iets voordeliger in prijs.

Telefonisch advies Contact

Levering totaalplaatje

Wij kunnen meedenken om het project geheel af te maken. Wij leveren de bevestigingsmaterialen en het bijbehorende zetwerk graag mee. Neem contact op met een van onze verkopers om te vragen wat u nodig heeft voor uw project.

Uit voorraad halen

Kies de juiste voorraadmaat en vraag of het aanwezig is!

Het product ligt standaard op voorraad in 40 mm kerndikte in de lengte:  2450, 3150, 3850, 4200, 4550 , 4900, 5250, 5600, 6300, 7000 mm in de kleur Antraciet Matt

Montagepartners

Een ruim netwerk aan montagepartners om zo het project in zijn geheel te kunnen ontzorgen.

Montagetips

Zelf monteren, maar tips nodig? Onze verkopers vinden het leuk om hierin mee te denken en u van tips te voorzien. Vraag gerust door bij een van onze verkopers.

Configurator

Kunnen wij wat voor u betekenen? Laat hieronder vrijblijvend wat informatie achter, dan denken we met u mee!  Dak configuratie:

  Wand configuratie:

  Aangepaste configuratie:


  Uw gegevens

  Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

   

  *vereiste velden