FALK

Cradle to cradle, circulair bouwen.

Als dealer van FALK leveren wij het CradleCore® paneel, een sandwichpaneel met een recyclebare PIR isolatiekern!

Deze sandwichpanelen worden met een circulariteitsverklaring geleverd. Deze kan bestaan uit een terugnamegarantie, of zelfs een terugkoop garantie (afhankelijk van de wens van de klant). 

Hierdoor bouwt u tot 40% minder milieubelastend ten opzichte van de gangbare sandwichpanelen. de MPG (MilieuPrestatie Gebouwen) is tegenwoordig verplicht bij elke aanvraag voor een omgevingsvergunning. Dit geeft aan wat de milieubelasting is van de materialen die in een gebouw worden toegepast. Ook maakt u als bezitter van het gebouw kans op bijvoorbeeld MIAVamil G6100 of D6101 subsidies.

De lage LCA waarde zorgt ervoor dat u voldoet aan de richtlijnen van BREEAM en LEED, en hier extra punten voor behaalt. Dit materiaalpaspoort kunt u in de Nationale MilieuDatabase of op aanvraag.

Door te werken met CradleCore® isolatieschuim profiteert u van een zeer lage schaduwprijs en bouwt u bijna 40% minder milieubelastend ten opzichte van de nu gangbare sandwichpanelen. Hierdoor wordt een zeer gunstige MilieuPrestatie Gebouwen (MPG) mogelijk én maken gebouweigenaren goede kans op bijvoorbeeld de MIAVamil G6100 of D6101 subsidies. Daarnaast zorgt de lage LCA waarde ervoor dat u bouwt conform de richtlijnen van BREEAM en LEED en hier extra punten voor behaalt. Het materiaalpaspoort is beschikbaar in de Nationale MilieuDatabase.

Duurzaam bouwen met FALK panelen