Gevelbeplating

Er zijn uiteenlopende opties om een gevel mee te beplaten. Het is belangrijk om eerst scherp te hebben wat voor gevelaanzicht u wenst. Daarna moet u bepalen of er eisen zijn aan de brandwerendheid en de isolerende waarde van uw gevel ook wel RC-waarde genoemd.

Configureer Bekijk onze Gevelplaten
≈ €15.42/m2 excl. BTW
vanaf €47.88
Populair
≈ €22.00/m2 excl. BTW
vanaf €55.00
≈ €16.40/m2 excl. BTW
vanaf €48.63

PIR-isolatieschuim maakt hoge isolatiewaarden mogelijk zodat u met onze sandwichpanelen tot in de meest energiezuinige klasse kunt bouwen. Gevelpanelen voor de wand zijn leverbaar met een RC-waarde tot 7,35. Door middel van steenwol is het mogelijk om een hoge brandwerendheid te behalen, bijvoorbeeld in combinatie met een binnendoos of een steenwolpaneel als carrier.

Gevelbeplating geïsoleerd

De gevelpanelen van Koblox bepalen het uiterlijk van uw gebouw. Een gevelpaneel is daarnaast een duurzame methode om uw gevel te bekleden. Dit wordt nog eens versterkt doordat wij deze panelen kunnen aanbieden met circulair isolatiemateriaal, genaamd Cradlecore®. De gevelplaten zijn produceerbaar in verschillende profileringen (golf, trapezium, microrib) en in vrijwel alle kleuren. De isolatiedikte kan variëren van 40 mm tot 160 mm. Gevelpanelen zijn zowel horizontaal als verticaal toepasbaar. Een aantal gevelpanelen uit ons assortiment  zijn ook geschikt voor toepassing als koelcelpaneel of in een koelvriescombinatie.

Maar u hoeft een geïsoleerd paneel niet als aanzicht te gebruiken. Over een standaard wandpaneel kunt u een gevelprofielplaat naar keuze monteren.

Koblox Special

Kijk eens naar de koblox Special, de Rabat 500. Deze Potdekselprofielplank is een van de meest strakke opties om uw gevel mee te bekleden. Een traditionele uitstraling, maar dan wel volgens de nieuwe standaard. Onderhoudsarm, eenvoudige montage, stormbestendig en een lange levensduur.

Profielen voor uw gevelbeplating

 • Golfprofiel
 • Trapezium profiel
 • Potdeksel profiel
 • Plankprofiel
 • Puntprofiel
 • Vlak profiel/ geen profiel
Meer informatie Contact

Puntprofiel

Er zijn meer profielen mogelijk dan u denkt. Bijvoorbeeld het puntprofiel, zoals hier op de foto te zien is. Een willekeurige combinatie van voor geprofileerde punten van aluminium, voor een strak eindresultaat.

Op maat produceren. Geen afval

Laat uw profiel op maat produceren

Montagepartners

Een ruim netwerk aan montagepartners om zo het project in zijn geheel te kunnen ontzorgen.

Montagetips

Zelf monteren, maar tips nodig? Onze verkopers vinden het leuk om hierin mee te denken en u van tips te voorzien. Vraag gerust door bij een van onze verkopers.

Configurator

Kunnen wij wat voor u betekenen? Laat hieronder vrijblijvend wat informatie achter, dan denken we met u mee!  Dak configuratie:

  Wand configuratie:

  Aangepaste configuratie:


  Uw gegevens

  Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

   

  *vereiste velden