Over Joosse Montage

Joosse Montage is een centraal gelegen montagebedrijf. We zijn werkzaam door heel Nederland. Onze jarenlange ervaring in asbestsanering en montage van dak- en gevelbeplating passen we dagelijks toe bij het renoveren van bedrijfspanden, schuren en woningen. We zijn VCA gecertificeerd en een Erkend Leerbedrijf.

Wat maakt Joosse montage uniek?

  • Meedenkend
  • Goede communicatie
  • Persoonlijke aanpak
  • Eerlijke prijs

Een mooi eindresultaat en een tevreden klant; dat is waar we voor gaan. We begeleiden en adviseren u vanaf het begin over de mogelijkheden. Heeft u bijvoorbeeld vragen over welk type beplating het beste bij uw pand past? Dan helpen we u daar uiteraard mee.

Heldere communicatie vinden we belangrijk in onze werkwijze. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook zorgen we dat we voor (tussentijdse) vragen altijd goed bereikbaar zijn.

Waarom wij met Koblox werken?

Wij doen als Joosse montage graag zaken met Koblox omdat ze, klein of groot, altijd voor je klaar staan. Het is een zeer fanatieke partij die snel schakelt en hun afspraken nakomt.

Koblox bied daarnaast een stukje extra service doordat ze alles aanbieden voor dak en wand, hierdoor hoeven wij niet meer met meerdere partijen te werken waardoor er snel wat mis gaat maar hebben wij één aanspreekpunt, één inkoop bon en één levering met alle nodige materialen op de bouw.

Kortom; gemakkelijk, snel en goed!

 

Gerdo Joosse
Eigenaar

Mail Gerdo