Koblox bouwmaterialen is de toonaangevende leverancier van dak- en geveloplossingen in Zuidwest Nederland. ‘’Ontzorgen’’ zou het perfecte woord zijn als je ons vraagt om onszelf in één woord te definiëren. Wij leveren alle producten voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Als dealer van de beste leveranciers van eigen bodem leveren we de best mogelijke producten, van bedrijfshal tot woning. Door onze jarenlange ervaring in deze sector kunnen wij met onze brede productkennis de meerwaarde bieden die u zoekt.

Wij zijn klantgericht, oplossingsgericht en betrouwbaar. Vanuit deze overtuiging willen we uw vaste leveringspartner zijn, om samen te bouwen aan een mooi eindresultaat!

Uniek aan bijvoorbeeld onze geïsoleerde elementen is dat deze over een recyclebare isolatiekern kunnen beschikken. Hiermee kunnen wij onze sandwich panelen dus volledig volgens het cradle to cradle principe leveren. Bekijk onze pagina ‘duurzaam bouwen’ voor meer informatie.

Bezoek onze showroom

Persoonlijk rondje

Pieter Don
Verkoop/Bedrijfsvoering

Ik ben Pieter en binnen Koblox ben ik met name verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van Koblox bouwmaterialen. En uiteraard kunt u bij mij ook gewoon met al uw bestellingen terecht.

Ik ben zelf een aantal jaar werkzaam geweest als bouw- en montagemedewerker en heb daarna ervaring opgedaan met bedrijfsautomatisering binnen de bouwbranche. Meedenken met een project in de praktijk is één van de dingen die ik mooi vind aan dit vak. Ik ben ervan overtuigd dat je als leverancier waarde kan creëren voor je klant door mee te denken, snel te kunnen schakelen en te doen wat je zegt.

Daarnaast vind ik het een uitdaging om alle bedrijfsprocessen in goede banen te leiden, met als einddoel om het bestelproces voor onze klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Hierdoor kan Koblox meerwaarde bieden bij leveringen op diverse projecten.

Maak een afspraak

Diederick Hendrikse
Verkoop/Accountmanager

Ik ben Diederick en met name verantwoordelijk voor de verkoop van Koblox bouwmaterialen.

Met ruime ervaring in de dak- en wandbranche ga ik niet uit de weg voor één van uw vragen. Door mee te denken in detaillering of uitvoering wil ik meerwaarde voor u bieden. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de afspraken die we maken met onze klant daadwerkelijk worden nagekomen. Dit is iets waar ik me ook dagelijks hard voor zal maken.

Heeft u niet enkel materiaal nodig? En gaat u het niet zelf monteren? In dit geval kan ik vanuit ons grote netwerk een betrouwbare montagepartner aanbevelen.

Zien wij elkaar aan tafel voor een goede bak koffie?

Maak een afspraak