Pir panelen

Pir isolatie is een goede en hoogwaardige isolatiemethode. Pir heeft een hogere isolatiewaarde en een grotere brandveiligheid dan traditionele isolatiemethoden.

Configureer Geïsoleerde Sandwichpanelen!

Sandwichpanelen

Geïsoleerde sandwichpanelen worden veelvuldig gebruikt in de totale breedte van de bouwkolom. Omdat je met de panelen eenvoudig en snel een gebouw wind- en waterdicht maakt, maken bouwbedrijven, architecten en montagebedrijven graag gebruik van sandwichpanelen. De producten van FALK Bouwsystemen worden gebruikt in de agrarische sector voor het bouwen van loodsen, stallen en bewaarplaatsen. Maar ook in de utiliteitsbouw en de woningbouw worden de sandwichpanelen gebruikt op grote distributiecentra, bedrijfshallen, kantoorgebouwen en (loft)woningen.

Het PIR-isolatieschuim maakt hoge isolatiewaarden mogelijk zodat u met onze sandwichpanelen tot in de meest energiezuinige klasse kunt bouwen. De maximale RC-waarde die behaald kan worden met de deze sandwichpanelen voor het dak is 7,17. De gevelpanelen voor de wand zijn leverbaar met een RC-waarde tot 7,35. Deze isolatiewaarden gelden hetzelfde voor het circulaire CradleCore® isolatiemateriaal.

Verschillende profielen

Onze dakpanelen zijn in verschillende profielen verkrijgbaar. Het golfpaneel zorgt voor een strakke, golvende look. Daarnaast hebben wij twee trapezium opties, de driekroon en de vijfkroon. De vijfkroon is een echte blikvanger voor een symetrisch, strak en robuust resultaat. De driekroon behaalt isolatiewaarden die het bouwbesluit overtreffen, en is snel en gemakkelijk te monteren.

Typen Sandwichpanelen

Het sandwichpaneel is verkrijgbaar in verschillende varianten; gevelpanelendakpanelen en wandpanelen. Ieder type sandwichpaneel kent zijn eigen specificaties. Lees hierover meer op de specifieke pagina’s. Naast de optie voor toepassing is er ook een keuze voor profilering, coating, kleur en isolatiemateriaal. De profileringen zijn erg divers en afhankelijk van waar deze binnen (of buiten) een gebouw wordt toegepast. De coatings en kleuren zijn er in verschillende varianten. Het isolatiemateriaal biedt een keuze tussen standaard PIR schuim en ons nieuwe circulaire CradleCore® isolatiemateriaal. Dit circulaire schuim bevat een terugname- of optioneel zelfs een terugkoopgarantie. Hiermee wordt een CradleCore® sandwichpaneel verzekerd van een terugname na 25 jaar en is het aantoonbaar circulair. Hiermee wordt een sandwichpaneel volledig hergebruikt binnen de bouw draagt u als eindgebruiker bij aan een beter milieu.

Meer informatie Contact

Montage

Wij kunnen meedenken met de montage. Lang niet iedereen weet hoe een geïsoleerd Sandwichpaneel gemonteerd dient te worden. Interesse? Neem contact op met een van onze verkopers!

Op maat laten zagen

Laat het sandwichpaneel op maat zagen door onze zagerij!

Montagepartners

Een ruim netwerk aan montagepartners om zo het project in zijn geheel te kunnen ontzorgen.

Montagetips

Zelf monteren, maar tips nodig? Onze verkopers vinden het leuk om hierin mee te denken en u van tips te voorzien. Vraag gerust door bij een van onze verkopers.

Configurator

Kunnen wij wat voor u betekenen? Laat hieronder vrijblijvend wat informatie achter, dan denken we met u mee!  Dak configuratie:

  Wand configuratie:

  Aangepaste configuratie:


  Uw gegevens

  Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

   

  *vereiste velden