Profielplaten leverancier en advies

Koblox is jouw specialist op gebied van profielplaten voor dak en wand! Stel jouw offerte eenvoudig samen met onze configurator, of maak een afspraak en laat je vrijblijvend adviseren in onze showroom.

Offerte aanvragen Showroom bezoeken

Profielplaten met of zonder isolatie voor dak en wand

Stalen profielplaten zijn een duurzame en onderhoudsarme oplossing voor uw gevel. In bijna ieder profiel kunnen wij gevelplaten produceren.

Profielplaten kunnen geschikt zijn voor zowel daken, wanden en vloeren. Zo zijn er dakplaten met een golfprofiel, dakplaten met een trapezium profiel maar zijn er ook dakplaten in het profiel van de traditionele dakpan. Voor de wand zijn er ook diverse profileringen mogelijk, van het traditionele damwand tot een houten potdekselprofiel met een speciale houtnerf erin!

Door deze uiteenlopende mogelijkheden is er altijd wel een profielplaat naar wens voor u.

In de showroom kunnen we alle varianten aan u presenteren. Kom eens langs, of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek via +3185 401 37 41.

Offerte samenstellen Bezoek showroom

Verschillende profileringen

Kleuren en coatings profielplaten

HPS en Prisma

Wij maken standaard gebruik van hoogwaardige coatings om zo een extra lange levensduur van onze profielplaten te kunnen garanderen. Hiervoor kunt u bij ons kiezen Colorcoat HPS 200 Ultra of Colorcoat Prisma. Gemaakt door Tata Steel.

Bekijk hier de kleurenkaart van Colorcoat HPS 200 Ultra 
Bekijk hier de kleurenkaart van Colorcoat Prisma

Colorcoat en Confidex Garantie

De Confidex garantie is de beste garantie voor coatings op profielplaten voor dak en wand. Het overtreft de eisen omtrent kleurbehoud en corrosieweerstand. Deze garantie kan oplopen tot maar liefst 40 jaar! Gun uzelf prachtige kleuren en een jarenlange garantie. Bij ons kunt binnen 3 maanden na oplevering dit garantiecertificaat opvragen.

Goedkope alternatieven

Niet voor iedereen is deze coating van belang. Om ook in situaties te kunnen voorzien waar prijs belangrijk is kunnen wij als alternatief een middenklasse coating aanbieden. Op die manier kunnen wij ook meedenken als een zachte prijs belangrijk is.

Offerte samenstellen Kom bij ons langs

Stel jouw offerte samen met onze configurator

Vul de keuzehulp configurator in en ontvang binnen 48 uur jouw offerte op maat!

Liever persoonlijk advies? Maak een afspraak en laat je vrijblijvend adviseren in onze showroom.

Veelgestelde vragen over profielplaten

Onze stalen damwandplaat 30(R)/1100 is het meest voordelige profiel dat wij hebben en is voor zowel dak als wand geschikt.

Standaard profileringen zijn een damwandprofiel, golfprofiel, potdekselprofiel, dakpanprofiel en een felsprofiel. Maar wij kunnen ook puntprofielen, plankprofielen en nog veel meer maatwerk profielen leveren.

Er zit tot 40 jaar garantie op de hoogwaardige coating afhankelijk van welke coating u kiest.

Over smaak valt niet te twisten. Maar een dakpanprofiel of een rabat 500 (potdekselprofiel) zijn wel echte eye-catchers natuurlijk!

Montage advies voor profielplaten

Wij denken graag mee met de montage van uw profielplaten. Daar komt namelijk vaak nog best wat vakkennis bij kijken. Wij voorzien u graag van schroefadvies en kunnen meedenken met het bestellen van zetwerk. Interesse? Neem contact op met een van onze verkopers!

Productie op maat

Laat uw gewenste profielplaten op maat produceren!

Montagepartners

Wij beschikken over een groot netwerk met betrouwbare montagepartners om zo uw project in zijn geheel te kunnen ontzorgen.

Totaalplaatje

Bij ons kunt u alles bestellen om uw project af te maken. Wij leveren naast profielplaten ook schroeven, zetwerk en alle andere toebehoren.

Brochure

In onze brochure vindt u een overzicht van de producten die wij kunnen aanbieden. Ontvang onze brochure gratis in uw mailbox!