Advies in onze showroom

Op zoek naar het juiste product, montagetips of andere informatie? Maak een afspraak en kom langs voor vrijblijvend advies in onze showroom. Wij helpen je graag verder!

Maak een afspraak

Laat je persoonlijk adviseren

Wij denken met je mee totdat jouw project klaar is

Niet iedereen heeft zelf de spullen of ervaring om onze beplating te monteren. Wij brengen u in dat geval graag in contact met een van onze montagepartners. Door ons grote netwerk aan montagepartners kunnen wij u helpen om zeker te weten dat het goed komt. Vertel ons uw project, en wij zoeken de juiste montagepartner. Of laat u adviseren en monteer het zelf.

Afspraak maken

Brochure

In onze brochure vindt u een overzicht van de producten die wij kunnen aanbieden. Ontvang onze brochure gratis in uw mailbox!


  Daken

  Voor daken zijn er verschillende mogelijkheden. Wij hebben geïsoleerde en on-geïsoleerde opties, in elk denkbaar profiel.

  Voor het dak leveren wij onder andere Sandwichpanelen, profielplaten en Vezelcementplaten.

  Profileringen

  1. Golfprofilering
  2. Trapezium profilering
  3. Dakpanprofilering
  4. Diverse maatwerkopties

  Wanden

  Er zijn verschillende mogelijkheden op de wand. Wij hebben geïsoleerde en on-geïsoleerde opties, in elk denkbaar profiel.

  1. Sandwichpanelen
  2. Profielplaten
  3. Vlakke platen

  Er zijn veel verschillende profileringen mogelijk. Bijvoorbeeld een potdekselprofilering om een look van zweeds rabat te creëren, een golfprofilering, een trapezium profilering en daarnaast diverse maatwerkopties zoals een puntprofiel.

  Overige

  Koblox levert naast de beplating ook alle toebehoren. Hierbij kunt u simpel denken aan de bevestigingsmaterialen om de platen mee vast te zetten, maar kunt u ook denken aan zetwerk en andere bijproducten.

  Bijvoorbeeld de stalen nok om uw dak waterdicht te maken inclusief profielvulling en vogelschroot tegen water en ongedierte. Of de windveren om het dak af te werken.

  Persoonlijk advies

  Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem contact met ons op of laat vrijblijvend informatie achter in de configurator, dan denken we met u mee!

  Bel 085 401 37 41 E-mail ons

  Diederick Hendrikse
  Verkoop

  Pieter Don
  Verkoop