Je hebt veel verschillende opties als het om kleuren gaat en ook nog in diverse coatingen.

Om te weten welke kleuren er mogelijk zijn kunt u in de kleurenkaart kijken.

Koblox levert verschillende soorten sandwichpanelen. Je kunt deze onderscheiden in sandwichpanelen voor het dak en voor de wand. De FALK 1000 TR, FALK 1000 GL, Dakpaniso hebben een werkende breedte van 1 meter. De FALK 1100 TR3+ werkt 1.1 meter.

 

Voor de wand hebben we de FALK 1140KV (1,14 m1 werkend), de FALK 1170WZ (1,17 m1 werkend) en de FALK 1060 WB (1,06 m1 werkend)

Koblox levert sandwichpanelen tot wel 25 meter. Afhankelijk van het type paneel is dit in sommige gevallen korter.

Een sandwichpaneel is er in diverse diktes te verkrijgen. We adviseren contact op te nemen met de verkoper om voor uw product specifiek het gewicht op te vragen.

Het beste sandwichpaneel is er niet, afhankelijk van de situatie zal er gekeken moeten worden wat verstandig is. Dit heeft alles te maken met weersinvloeden, overspanningen, overige isolatiewaardes en levensduur van het pand.

Producten met een Colorcoat HPS200 Ultra® of een Colorcoat Prisma® coating kunnen een garantieperiode hebben tot maar liefst 40 jaar. U kunt voor deze producten een garantieaanvraag indienen. Dit kan via de website van TataSteel. Voor de overige Colorcoat® producten kan u bij Koblox een aanvraag indienen. Dit geldt voor de volgende coatings: Colorcoat® PVDF (12 jaar voor gevel) en Colorcoat® Polyester 25 mu (10 jaar gevel). U kunt deze garantie via de website van Koblox opvragen.

We werken op onze producten met een Colorcoat HPS200 Ultra® of een Colorcoat Prisma® coating kunnen een garantieperiode hebben tot maar liefst 40 jaar.

Een sandwichpaneel is gemaakt van 2 kanten een staalplaat met daarin PIR isolatie.

Terug naar veelgestelde vragen