Dakplaten

Er zijn veel verschillende dakplaten die elk voor een andere toepassing geschikt zijn. Er zijn geïsoleerde en ongeïsoleerde mogelijkheden om uw dak te beplaten en veel verschillende toepassingen voor zowel hellende als vlakke daken.

Wij zullen op deze pagina in het kort de mogelijkheden voor u op een rijtje zetten. Maar u mag ook gerust bellen en onze verkopers om advies vragen!

Offerte samenstellen Advies voor particulieren

Geïsoleerde of ongeïsoleerde dakplaten

Geïsoleerde dakplaten zijn de ideale oplossing om snel een hellend dak te kunnen beplaten. Door de geavanceerde productie is het tegenwoordig mogelijk om deze in bijna elke gewenste profilering te krijgen. Zo zijn er dakplaten met een golfprofiel, dakplaten met een trapezium profiel maar zijn er ook geïsoleerde panelen in het profiel van de traditionele dakpan.

Door deze uiteenlopende mogelijkheden is er altijd wel een geïsoleerde dakplaat naar wens voor u. Is er geen isolatie benodigd? Al deze profielen kunt u ook ongeïsoleerd toepassen. Eventueel met een anti-condens vilt aan de onderzijden

Vragen over dakplaten

Welke dakplaten zijn het goedkoopst?

Golfplaten van vezelcement of enkelstalen profielplaten zijn qua materiaal het goedkoopste om uw dak mee dicht te leggen. Deze zijn niet beide niet geïsoleerd.

Welke dakplaten isoleren het beste?

Sandwichpanelen zijn de beste dakplaten om te isoleren en tegelijk een strak resultaat te behalen.

Zit er garantie op dakplaten?

Er zit tot 40 jaar garantie op de dakplaten, afhankelijk van welk type dakplaat u kiest.

Welke dakplaat is het mooist?

Over smaak valt niet te twisten. Maar een dakpanprofiel of een felsprofiel zijn wel eyecatchers natuurlijk!

Kleuren en coatings dakplaten

HPS en Prisma

Wij maken standaard gebruik van hoogwaardige coatings om zo een extra lange levensduur van onze dakpanelen te kunnen garanderen. Hiervoor kunt u bij ons kiezen Colorcoat HPS 200 Ultra of Colorcoat Prisma. Gemaakt door Tata Steel.

Bekijk hier de kleurenkaart van Colorcoat HPS 200 Ultra 
Bekijk hier de kleurenkaart van Colorcoat Prisma

Colorcoat en Confidex Garantie

De Confidex garantie is de beste garantie voor coatings op profielplaten en sandwichpanelen. Het overtreft de eisen omtrent kleurbehoud en corrosieweerstand. Deze garantie kan oplopen tot maar liefst 40 jaar! Gun uzelf prachtige kleuren en een jarenlange garantie. Bij ons kunt binnen 3 maanden na oplevering dit garantiecertificaat opvragen.

Goedkope alternatieven

Niet voor iedereen is deze coating van belang. Om ook in situaties te kunnen voorzien waar prijs belangrijk is kunnen wij als alternatief een middenklasse coating aanbieden. Op die manier kunnen wij ook meedenken als de prijs belangrijk is

Telefonisch advies Vul de configurator in

Verschillende profileringen

  • Dakplaten met trapezium profilering
  • Dakplaten met golfprofilering
  • Dakplaten met dakpanprofilering
  • Dakplaten zonder profilering
  • Dakplaten met felsprofilering

Montage

Wij kunnen ook meedenken met de montage. Lang niet iedereen weet hoe de verschillende dakplaten gemonteerd moeten worden. Wij voorzien u graag van schroefadvies en kunnen meedenken met het bestellen van zetwerk. Interesse? Neem contact op met een van onze verkopers!

Productie op maat

Laat de gewenste dakplaat op maat produceren!

Montagepartners

Wij beschikken over een groot netwerk met betrouwbare montagepartners om zo uw project in zijn geheel te kunnen ontzorgen.

Totaalplaatje

Bij ons kunt u alles bestellen om uw project af te maken. Wij leveren naast dakplaten ook schroeven, zetwerk en alle andere toebehoren.

Weet je precies welk product je zoekt? Bestel in onze webshop, of vul de configurator in!

Populair
Vanaf 14.75 excl. BTW
Populair
Vanaf 27.45 excl. BTW
Vanaf 32.20 excl. BTW
Populair
Vanaf 107.73 excl. BTW