Dakplaten en dakpanelen direct uit voorraad leverbaar

Koblox is dé specialist op gebied van dakplaten en panelen! Op zoek naar het juiste product? Vul de configurator in en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Configurator Bel voor advies

Dakplaten met of zonder isolatie direct leverbaar

Geïsoleerde dakplaten zijn de ideale oplossing om snel een hellend dak te kunnen beplaten. Door de geavanceerde productie is het tegenwoordig mogelijk om deze in bijna elke gewenste profilering te krijgen.

Zo zijn er dakplaten met een golfprofiel, dakplaten met een trapezium profiel maar zijn er ook geïsoleerde panelen in het profiel van de traditionele dakpan.

Door deze uiteenlopende mogelijkheden is er altijd wel een geïsoleerde dakplaat naar wens voor u. Is er geen isolatie benodigd? Al deze profielen kunt u ook ongeïsoleerd toepassen. Eventueel met een anti-condens vilt aan de onderzijden.

In de showroom kunnen we alle varianten aan u presenteren. Kom eens langs, of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek via +3185 401 37 41.

Configurator Bezoek showroom

Verschillende profileringen

≈ €33.28/m2 excl. BTW
vanaf €169.73
≈ €12.37/m2 excl. BTW
vanaf €93.72
Populair
≈ €13.49/m2 excl. BTW
vanaf €33.41
Prijs op aanvraag
≈ €9.75/m2 excl. BTW
vanaf €32.18
≈ €16.40/m2 excl. BTW
vanaf €48.63
Populair
≈ €43.97/m2 excl. BTW
vanaf €107.73
Populair
≈ €19.99/m2 excl. BTW
vanaf €68.20
Populair
≈ €26.75/m2 excl. BTW
vanaf €91.22

Kleuren en coatings dakplaten

HPS en Prisma

Wij maken standaard gebruik van hoogwaardige coatings om zo een extra lange levensduur van onze dakpanelen te kunnen garanderen. Hiervoor kunt u bij ons kiezen Colorcoat HPS 200 Ultra of Colorcoat Prisma. Gemaakt door Tata Steel.

Bekijk hier de kleurenkaart van Colorcoat HPS 200 Ultra 
Bekijk hier de kleurenkaart van Colorcoat Prisma

Colorcoat en Confidex Garantie

De Confidex garantie is de beste garantie voor coatings op profielplaten en sandwichpanelen. Het overtreft de eisen omtrent kleurbehoud en corrosieweerstand. Deze garantie kan oplopen tot maar liefst 40 jaar! Gun uzelf prachtige kleuren en een jarenlange garantie. Bij ons kunt binnen 3 maanden na oplevering dit garantiecertificaat opvragen.

Goedkope alternatieven

Niet voor iedereen is deze coating van belang. Om ook in situaties te kunnen voorzien waar prijs belangrijk is kunnen wij als alternatief een middenklasse coating aanbieden. Op die manier kunnen wij ook meedenken als een zachte prijs belangrijk is.

Configurator Kom bij ons langs

Stel jouw offerte samen met onze configurator

Vul de keuzehulp configurator in en ontvang binnen 48 uur jouw offerte op maat!

Liever persoonlijk advies? Maak een afspraak en laat je vrijblijvend adviseren in onze showroom.

Veelgestelde vragen over dakplaten

Golfplaten van vezelcement of enkelstalen profielplaten zijn qua materiaal het goedkoopste om uw dak mee dicht te leggen. Deze zijn niet beide niet geïsoleerd.

Sandwichpanelen zijn de beste dakplaten om te isoleren en tegelijk een strak resultaat te behalen.

Er zit tot 40 jaar garantie op de dakplaten, afhankelijk van welk type dakplaat u kiest.

Over smaak valt niet te twisten. Maar een dakpanprofiel of een felsprofiel zijn wel eyecatchers natuurlijk!

Montage

Wij kunnen meedenken met de montage. Lang niet iedereen weet hoe de verschillende dakplaten gemonteerd moeten worden. Wij voorzien u graag van schroefadvies en kunnen meedenken met het bestellen van zetwerk. Interesse? Neem contact op met een van onze verkopers!

Productie op maat

Laat de gewenste dakplaat op maat produceren!

Montagepartners

Wij beschikken over een groot netwerk met betrouwbare montagepartners om zo uw project in zijn geheel te kunnen ontzorgen.

Totaalplaatje

Bij ons kunt u alles bestellen om uw project af te maken. Wij leveren naast dakplaten ook schroeven, zetwerk en alle andere toebehoren.

Brochure

In onze brochure vindt u een overzicht van de producten die wij kunnen aanbieden. Ontvang onze brochure gratis in uw mailbox!