Sandwichpanelen voor dak
direct uit voorraad leverbaar

Koblox is dé leverancier van sandwichpanelen voor dak!
Op zoek naar het juiste product? Vul de configurator in en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Configurator Bel voor advies

Geïsoleerde Sandwichpanelen voor dak

Sandwichpanelen met pir-isolatie zijn de ideale oplossing om snel hoge isolatiewaardes te behalen. Door de geavanceerde productie is het tegenwoordig mogelijk om deze in bijna elke gewenste profilering te krijgen.

Onze hoge kwaliteit Sandwichpanelen zijn geschikt voor uw hellende of platte dak. Zo zijn er panelen met een golfprofiel, een trapezium profiel of geïsoleerde panelen in het profiel van de traditionele dakpan. Door deze uiteenlopende mogelijkheden is er altijd wel een geïsoleerd sandwichpaneel naar wens voor u.

In de showroom kunnen we alle varianten aan u presenteren. Kom eens langs, of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek via +3185 401 37 41.

Configurator Bezoek showroom

Verschillende profileringen

≈ €33.81/m2 excl. BTW
vanaf €172.44
Populair
≈ €39.37/m2 excl. BTW
vanaf €96.48
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Populair
≈ €18.75/m2 excl. BTW
vanaf €63.94
Populair
≈ €22.50/m2 excl. BTW
vanaf €76.73

Kleuren en coatings sandwichpanelen

HPS en Prisma

Wij maken standaard gebruik van hoogwaardige coatings om zo een extra lange levensduur van onze sandwichpanelen te kunnen garanderen. Hiervoor kunt u bij ons kiezen Colorcoat HPS 200 Ultra of Colorcoat Prisma. Gemaakt door Tata Steel.

Bekijk hier de kleurenkaart van Colorcoat HPS 200 Ultra 
Bekijk hier de kleurenkaart van Colorcoat Prisma

Colorcoat en Confidex Garantie

De Confidex garantie is de beste garantie voor coatings op profielplaten en sandwichpanelen. Het overtreft de eisen omtrent kleurbehoud en corrosieweerstand. Deze garantie kan oplopen tot maar liefst 40 jaar! Gun uzelf prachtige kleuren en een jarenlange garantie. Bij ons kunt binnen 3 maanden na oplevering dit garantiecertificaat opvragen.

Goedkope alternatieven

Niet voor iedereen is deze coating van belang. Om ook in situaties te kunnen voorzien waar prijs belangrijk is kunnen wij als alternatief een middenklasse coating aanbieden. Op die manier kunnen wij ook meedenken als een zachte prijs belangrijk is.

Configurator Kom bij ons langs

Stel jouw offerte samen met onze configurator

Vul de keuzehulp configurator in en ontvang binnen 48 uur jouw offerte op maat!

Liever persoonlijk advies? Maak een afspraak en laat je vrijblijvend adviseren in onze showroom.

Veelgestelde vragen over dakplaten

Onze EKO elementen met een aluminiumfolie onderzijde zijn prijstechnisch het meest voordelig.

Sandwichpanelen zijn de beste dakplaten om te isoleren en tegelijk een strak resultaat te behalen.

Er zit tot 40 jaar garantie op de hoogwaardige coating, en 10 jaar op het paneel. afhankelijk van welke coating u kiest.

Over smaak valt niet te twisten. Maar een dakpanprofiel of een driekroons element zijn wel echte eye-catchers natuurlijk!

Montage advies voor sandwichpanelen

Wij denken graag mee met de montage van uw sandwichpanelen. Daar komt namelijk nog best wat vakkennis bij kijken. Wij voorzien u graag van schroefadvies en kunnen meedenken met het bestellen van zetwerk. Interesse? Neem contact op met een van onze verkopers!

Productie op maat

Laat de gewenste dakplaat op maat produceren!

Montagepartners

Wij beschikken over een groot netwerk met betrouwbare montagepartners om zo uw project in zijn geheel te kunnen ontzorgen.

Totaalplaatje

Bij ons kunt u alles bestellen om uw project af te maken. Wij leveren naast dakplaten ook schroeven, zetwerk en alle andere toebehoren.

Brochure

In onze brochure vindt u een overzicht van de producten die wij kunnen aanbieden. Ontvang onze brochure gratis in uw mailbox!