Sandwichpanelen voor gevel
direct uit voorraad leverbaar

Koblox is dé leverancier voor sandwichpanelen voor gevel!
Op zoek naar het juiste product? Vul de configurator in en vraag eenvoudig een offerte aan.

Configurator Bel voor advies

Geïsoleerde en ongeïsoleerde sandwichpanelen voor gevel

Sandwichpanelen met pir-isolatie zijn de ideale oplossing om snel hoge isolatiewaardes te behalen. Door de geavanceerde productie is het tegenwoordig mogelijk om deze in bijna elke gewenste profilering te krijgen.

Onze hoge kwaliteit Sandwichpanelen zijn zeer geschikt voor uw gevel. Bij Koblox vindt u een breed aanbod van verschillende profileringen voor elke toepassing. Door deze uiteenlopende mogelijkheden is er altijd wel een geïsoleerd sandwichpaneel naar wens voor u.

In de showroom kunnen we alle varianten aan u presenteren. Kom eens langs, of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek via +3185 401 37 41.

Configurator Bezoek showroom

Verschillende linieringen

≈ €30.83/m2 excl. BTW
vanaf €162.36
≈ €30.83/m2 excl. BTW
vanaf €162.36
≈ €34.49/m2 excl. BTW
vanaf €164.52
≈ €34.49/m2 excl. BTW
vanaf €164.52
≈ €37.36/m2 excl. BTW
vanaf €178.21
Prijs op aanvraag

Kleuren en coatings sandwichpanelen

HPS en Prisma

Wij maken standaard gebruik van hoogwaardige coatings om zo een extra lange levensduur van onze sandwichpanelen te kunnen garanderen. Hiervoor kunt u bij ons kiezen Colorcoat HPS 200 Ultra of Colorcoat Prisma. Gemaakt door Tata Steel.

Bekijk hier de kleurenkaart van Colorcoat HPS 200 Ultra 
Bekijk hier de kleurenkaart van Colorcoat Prisma

Colorcoat en Confidex Garantie

De Confidex garantie is de beste garantie voor coatings op profielplaten en sandwichpanelen. Het overtreft de eisen omtrent kleurbehoud en corrosieweerstand. Deze garantie kan oplopen tot maar liefst 40 jaar! Gun uzelf prachtige kleuren en een jarenlange garantie. Bij ons kunt binnen 3 maanden na oplevering dit garantiecertificaat opvragen.

Goedkope alternatieven

Niet voor iedereen is deze coating van belang. Om ook in situaties te kunnen voorzien waar prijs belangrijk is kunnen wij als alternatief een middenklasse coating aanbieden. Op die manier kunnen wij ook meedenken als een zachte prijs belangrijk is.

Configurator Kom bij ons langs

Stel jouw offerte samen met onze configurator

Vul de keuzehulp configurator in en ontvang binnen 48 uur jouw offerte op maat!

Liever persoonlijk advies? Maak een afspraak en laat je vrijblijvend adviseren in onze showroom.

Veelgestelde vragen over sandwichpanelen voor gevel

Onze EKO elementen met een aluminiumfolie onderzijde zijn prijstechnisch het meest voordelig.

Sandwichpanelen zijn de beste gevelplaten om te isoleren en tegelijk een strak resultaat te behalen.

Er zit tot 40 jaar garantie op de hoogwaardige coating, en 10 jaar op het paneel. afhankelijk van welke coating u kiest.

Over smaak valt niet te twisten. Een golfprofiel geeft weer een andere uitstraling dan een vlakke gevel; beide hebben hun toepassing! Twijfelt u over de beste keuze, dan helpen wij u graag verder.

Montage advies voor sandwichpanelen voor gevel

Wij denken graag mee met de montage van uw sandwichpanelen. Daar komt namelijk nog best wat vakkennis bij kijken. Wij voorzien u graag van schroefadvies en kunnen meedenken met het bestellen van zetwerk. Interesse? Neem contact op met een van onze verkopers!

Productie op maat

Laat de gewenste dakplaat op maat produceren!

Montagepartners

Wij beschikken over een groot netwerk met betrouwbare montagepartners om zo uw project in zijn geheel te kunnen ontzorgen.

Totaalplaatje

Bij ons kunt u alles bestellen om uw project af te maken. Wij leveren naast dakplaten ook schroeven, zetwerk en alle andere toebehoren.

Brochure

In onze brochure vindt u een overzicht van de producten die wij kunnen aanbieden. Ontvang onze brochure gratis in uw mailbox!