Wandpanelen voor binnen

Wandpanelen zijn ideaal om met één paneel een geïsoleerde wand te creëren, waarbij zowel de binnen als de buitenzijde mooi afgewerkt is. Sandwichpanelen voor de wand kunnen ook gebruikt worden als carrier.

Pir isolatie is een goede en hoogwaardige isolatiemethode. Pir heeft een hogere isolatiewaarde en een grotere brandveiligheid dan traditionele isolatiemethoden. De gevelpanelen voor de wand zijn leverbaar met een RC-waarde tot 7,35.

Configureer Bekijk onze wandpanelen!

Wandpanelen

Wandpanelen zijn perfect toepasbaar als tussenwand of als scheidingswand. Koblox heeft verschillende geïsoleerde wandpanelen die ontwikkeld zijn om toe te passen als scheidingswand. De wandpanelen zijn divers in te zetten, bijvooreeld om een tussenwand te creëren of om een koelvries toepassing te realiseren. Afhankelijk van de toepassing kan de keuze voor de juiste coating (foodsafe, foodcontact of agrosafe) gemaakt worden. Ook kunt u kiezen tussen verschillende profileringen die zowel praktisch als esthetisch van waarde kunnen zijn.

Zo voldoet een wandpaneel met de juiste als het goed wordt toegepastg aan de gestelde hygiënevoorschriften in de voedselindustrie. Daarnaast draagt onze scheidingswand bij aan een lage milieuprestatie van uw gebouw, zeker nu u de keuze heeft voor circulair isolatiemateriaal, genaamd Cradlecore®.

Verschillende linieringsmogelijkheden

Wij hebben wandpanelen in 3 verschillende lineëringen. Een Box-Liniëring, een Microrib-Linëring en een Rail-Liniëring.

Box Liniëring

Een van de meest bekende liniëringen. Herkenbaar aan de evenwijdige verspringing van de staalplaat. Vaak aan de binnenzijde van een paneel toegepast.

Rail Liniëring

Een liniëriung in de vorm van een plankbekleding. Evenwijdig lopende strepen creëren de look van diverse planken. Verkrijgbaar in 133mm, 265mm en 530mm, afhankelijk van hoe breed u de ‘plank’ wilt hebben.

Microrib Liniëring

Het meest voorkomende profiel op wandpanelen die als gevelpaneel worden toegepast. Een minimale liniëring, oogt strak en esthetisch vlak. Verkrijgbaar in 8mm, 16mm en 30mm. (hart op hart maat van de ribben).

Typen wandpanelen

Wandpanelen zijn te verkrijgen in verschillende varianten. Dit kan gebruikt worden als tussenwand, scheidingswand, of in een Koelvries combinatie. Ieder type sandwichpaneel kent zijn eigen specificaties. Zo hebben we zichtbaar geschroefde wandpanelen en onzichtbaar geschroefde wandpanelen. 

Koblox Keuze voor een tussenwand? De FL 1170WZ. Het meest voordelige paneel, aan twee zijden gebroken wit.

Meer informatie Contact

Montage

Wij kunnen meedenken met de montage. Lang niet iedereen weet hoe een geïsoleerd Sandwichpaneel gemonteerd dient te worden. Interesse? Neem contact op met een van onze verkopers!

Op maat laten zagen

Laat het wandpaneel op maat zagen door onze zagerij!

Montagepartners

Een ruim netwerk aan montagepartners om zo het project in zijn geheel te kunnen ontzorgen.

Montagetips

Zelf monteren, maar tips nodig? Onze verkopers vinden het leuk om hierin mee te denken en u van tips te voorzien. Vraag gerust door bij een van onze verkopers.

Configurator

Kunnen wij wat voor u betekenen? Laat hieronder vrijblijvend wat informatie achter, dan denken we met u mee!  Dak configuratie:

  Wand configuratie:

  Aangepaste configuratie:


  Uw gegevens

  Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

   

  *vereiste velden